Káposztasaláta ahogyan én csinálom! 🙂
Hozzávalók:
1 közepes fej káposzta
2 db sárgarépa
1 közepes vöröshagyma
220g majonéz
1 nagy tejföl
1 ek citromlé
1 csipet só
3-4 ek cukor
bors
Elkészítés:
A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük és a hagymát kis kockákra vágjuk. Vagy az egészet aprítógépben felaprítjuk. A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük. Itt érdemes megkóstolni, mert nem mindegy milyen fajta majonézt használunk, meg milyen a káposzta. Volt,hogy egyik édesebb volt, mint a másik. Fogyasztás előtti nap, este szoktam megcsinálni és egy éjszakát a hűtőben szoktam tenni,hogy jól összeérjenek az ízek. Sült húsok, rántott húsok mellé nagyon kiváló és laktató.
Itt a képen sajtgolyókkal van:
Jó étvágyat hozzá 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: