Káposztasaláta

Káposztasaláta ahogyan én csinálom! 🙂

Hozzávalók:
1 közepes fej káposzta
2 db sárgarépa
1 közepes vöröshagyma
220g majonéz
1 nagy tejföl
1 ek citromlé
1 csipet só
3-4 ek cukor
bors

Elkészítés:
A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn  lereszeljük és a hagymát kis kockákra vágjuk. Vagy az egészet aprítógépben felaprítjuk. A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük. Itt érdemes megkóstolni, mert nem mindegy milyen fajta majonézt használunk, meg milyen a káposzta. Volt,hogy egyik édesebb volt, mint a másik.  Fogyasztás előtti nap, este szoktam megcsinálni és egy éjszakát a hűtőben szoktam tenni,hogy jól összeérjenek az ízek. Sült húsok, rántott húsok mellé nagyon kiváló és laktató. 

Itt a képen sajtgolyókkal van:
sajtgolyó

Jó étvágyat hozzá 🙂

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!