Ezt a receptet nagyon sok embernél láttam már, így sajnos nem is tudok kiemelni senkit, mert az összes gasztrobloggert leírhatnám aki elkészítette. Most viszont újra a kezembe akadt a recept és kellett a káposztasalihoz valami..
Hozzávalók:
35dkg trappista sajt
1 tojás
1 ek liszt
Bő olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az olajat odarakom melegíteni, mert mire készen vannak az első golyók az olaj forró lesz.
A sajtot kis lyukú reszelőn lereszelem, majd a tojással liszttel összegyúrom. Nagyon hamar összeáll és már mehet is a formázás. A forró olajban aranybarnára sütjük.
Nagyon forró olajba kell kisütni, mert különben megszívja magát és az nem olyan finom. Egyszerre 5-6 golyót szoktam csak beletenni mert szeretnek összeragadni sülés közben.
Ezen a képen káposztasalátával van tálalva:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: